Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Он.Нет цензура....?!

пријавена од Бунка пред 2 години, 7 месеци. (bmt9.0.blog.com.mk)

Баба Трајнка е цензурирана или тоа е баг на Блогерај? Ова е блог-спамирање на Кајмакот со пост од верзијата 9.0.(Баба Трајанка вели: Како што би кажале во оној филмот што му е омилен на Вргуд, инаетот е силен кај мене.Ајде, исклучувајте го и овој, следната верзија чека!)

станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.