Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Некои луѓе си имаат проблем шо се верници

пријавена од zlat пред 2 години, 10 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

„Баш така! Дали го видовте денешниот текст у Шпиц - „Алах дели кредити на западот“? Текстот не е мој, ама, ете, имав прилика ја да го ставам насловот. Преземен од некој странски медиум. Денес ми се јави едно типче и остро регираше за насловот на текстот.“

станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите