Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Недостаток на стручни кирилични содржини како валидна референца

пријавена од Arwena пред 10 месеци, 3 седмици. (arheo.com.mk)

Нешто како пост-скриптум од изминатата конференција “За употребата на кирилицата на Интернет” која се одржа во Градската библиотека „Браќа Миладиновци” каде бевме поканети неколку блогери.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Прашања:
    Кој беше критериумот на присутните, и од блогерите ме интересира стручноста (образованието) на истите. Почнувајки од Волан ко најматор па натаму.

  • +1 глас

    Јас не можам да ти одговорам на тоа прашање, ќе мора да се обратиш до организаторите. :)