Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонска историја 2

пријавена од швабо пред 1 година. (django.blog.co.mk.blog.com.mk)

Ацо: Кочо (Кочо не се врти)...Кочоооо Кочо: Што се дереш бе? Ацо: Па ко те викам сврти се да ти еем то глувиот Кочо: Кој е глув бе шутрак еден? (тргнуе накај него да му опне една)

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    За сефте предлог. Друг начин на гледање на историјата на монтипајтонски начин.