Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонија на РТР Планета

пријавена од Spartak пред 1 година, 9 месеци. (vbb.blog.com.mk)

На Руската национална сателитска телевизија РТР-Планета која многумина од вас ја имаат на кабелска се дава еден документарен серијал за странски земји под наслов Вокруг Света, а чија водителка е шармантната Ирина Пудова (не у смисла секси, него онака срцушко е ко срниче или лисиче само збори и збори

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Стандардно добар пост на VBB (кога има инспирација разбира се). Се извинувам ако некој веќе го има пријавено, заборавив да проверам.