Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Лес тајм ту дринк ју прити...

пријавена од chale пред 1 година, 3 месеци. (chale.blog.com.mk)

Не само поради поразот на Манчестер од таму некои си... туку ради половичното начукување, а немаш таа половина да ја направиш едно цело поради факинг празна батерија...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Чале, мора да имаш многу интересен живот. Уште кога би разбрале половина од твоите алегории, метафори и сто други стилски фигури, сигурен сум дека би бил најчитан блогер.
  Ама не разбираме.
  .
  Vote up од мене заради то што си го тераш филмот и не се упињаш да објасниш. И имаш право - кој не ебе!

 • +1 глас

  јас гласам поради Пласибо :)

 • +1 глас

  јас се пријавувам за доброволец да земам од тоа шо го зема chale секогаш пред пишување на постови!

 • +2 гласови

  Не гледам зошто би ги отворал картите...кој би бил јас кога би ја свртел касетата од откриената страна...