Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Леонова ја спакува својата поезија – излегоа нејзините „Елементи“

пријавена од Irinka пред 2 години. (cc.org.mk)

Минатата недела, порталот за авторски содржини го збогати делото на Маргарита Иванова (Леонова), која на својот блог, повеќе од година и пол, објавуваше поезија. Конечно, го спакува најдоброто во едно дело. Книгата се вика „Елементи“, издадена е во пдф формат и заштитена со Криејтив комонс лиценца.

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите