Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Курвинско будење

пријавена од oksimoron пред 2 години, 3 месеци. (femgerila.blog.com.mk)

„..да им дозволиме на ЕДИНСТВЕНИТЕ достоинствени работници да си ја заработат платата чесно“ Дефинирање на курвалукот од еден поинаков агол,пресек на легалната и нелегална проституција низ институциите на системот-хипокризија загушена од сопствените предрасуди,врзани во морален јазол.Фемгерила акшн!

станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите