Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Концертот на Лени Кравиц

пријавена од pero пред 1 година, 8 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Солидно согледување за професионалното новинарство во Р. Македонија.

станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +6 гласови

  Јас да сум како авторот на текстот наместо ова шо го напишал, ќе напишев рецензија за концертот онака како шо требе :)

 • +2 гласови

  хехе. сум пишувал порано рецензии. т.е. редовно си пишувам. иако не сум акредитиран и не рипам по гратиси.
  овде целта беше горчината после секој концерт.

 • +3 гласови

  Страшно но точно, плус во последно време и не се тоа рецензии за настани/концерти, туку реклами кајшто новинарот изрекламира имиџ на местото/пеачот/што-и-да-треба-да-се-рекламира кој најчесто и не е точен.