Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Категорија на скопски фраери….Хмммм

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Најпрвин би сакала да се извинам што нема да ја опфатам целокупната машка популација,затоа што не би сакала да шпекулирам… Не секирајте, и овде има доволен материјал за обработка!!! Ветувам!!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.