Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Како да изнервираш милитантни Грци?

пријавена од defiant пред 1 година, 7 месеци. (indijanci.blog.com.mk)

Во овој блог пост на Винету можете да научите колку е лесно да се поигруваш со милитантни Грци. Откако ќе го посетите постот и вие ќе можете да допринесете со ваша акција. УЖИВАЈТЕ...

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Would you fight for Greece if war was declared tommorow ?

  Answers Votes Percent
  1. Yes I am a Patriot 6221 96%
  2. Depends on why the war started 71 1%
  3. No I am happy to whatch it on TV 165 3%

  ?????