Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Како да Порачуваме Работи Преку Интернет

пријавена од spiritfly пред 1 година, 11 месеци. (spiritfly.blog.com.mk)

Краток водич во кој се објаснети во главни црти, работите кој ви се најпотребни да ги знаете доколку никогаш не сте порачувале продукти од интернет, но би сакале да почнете денес.

станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    А како да добивам пари преку интернет дирекно на моја сметка во БАНКА ?

  • +3 гласови

    Побарај или да ти пратат чек или да ти уплатат преку свифт на твојата сметка (во банка ќе ја добиеш)... или верувај ми најарно и без бирократија... преку Вестерн Јунион или Мониграм. Малку поголемата провизија ќе ти се исплати првиот пат кога ќе ти се јават од УЈП да те прашаат „а кава услуга е тоа ХХХ, дали потпишавте формулар 282838 од НБМ, кај ви е 0,5 % данок за чист воздух и повелете на еден разговор“ :) Вестерн Јунион и Маниграм си се легални, си функционираат.