Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Како 10 македонски M-48ки стигаат до Iron Man (виа Штип)

пријавена од kzograf пред 1 година, 11 месеци. (config.blog.com.mk)

Следејќи ја сторијата на Wired за испирацијата за ликот на Тони Старк во филмот Iron Man, налетав на блогот screenrant, каде што има фотографии од пустинските сцени кои биле дизајнирани за филмот. И таму - македонски, кирилица! Листа за конзервација.

станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Г.Л Стојков Г. значи „граѓанско лице Стојков Г.“, а не генерал Стојков Горан. Овој вториов не пипнал ништо од тоа, јак е само ако има два-триесет шифоњери околу него. Сега се бави со „бизмис“.
    И мене ме трчаа, таму некаде, многу одамна, со една од танџарите на грб - во бившата држава.

  • -1 глас

    Уа СДСМ :)