Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Кајмак.от е веб-сајт на денот во денешно „Време“

пријавена од razvigor пред 3 години. (sajtnadenot.blogspot.com)

Пофална статија за Кајмак.от, објавена во „Време“ во редовната рубрика „Веб-сајт на денот“. Линкот води до блогот што ја документира рубриката.

станала популарна пред 3 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Сметам дека линковите НЕ треба да се отвораат во нови прозорци. При било кое решение за веб-дизајн you got to ask yourself one question: What would Google do? Во овој случај, што прави Диг? Кај обата гиганти не се отвораат нови прозорци. Мислите дека е без причина?

  • +2 гласови

    Диг ги отвара во нови прозорци баш според него и овде така е. Ама сега видов дека за најавените корисници само го прави тоа, за ненајавените посетители ги отвара во истиот прозорец.

    Сега и тука е така, фала. :)