Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Изолација!!!!

пријавена од nadezna пред 1 година. (darvel.blog.com.mk)

Која би била предноста на Македонија ако остане изолирана од ЕУ и НАТО. Дарвел најубаво знае...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Врска немам дали типот што го пишал е сериозен или се зеза. Како и да е, мислам сите ќе се сложат дека ако Македонија одлучила да оди во ЕУ и НАТО, тогаш треба поскоро да стигне, не за друго, туку за да може потоа да прави нешто друго, а не да го ебе целото време на нив. Ако пак Македонија не сака во ЕУ и НАТО, тогаш треба јасно и гласно да го каже тоа, и потоа да каже што друго ќе прави.

  • +1 глас

    Не бе, типов е дрогиран. Споредува земји од 15, 17 век, па економија не страда.