Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Гостувањето на Археоблог, Кими и Новица во Радио Равел (mp3)

пријавена од Arwena пред 2 години, 2 месеци. (www.wikifortio.com)

Ова е дел од последниот половина час од нашето гостување во емисијата Мезанин на Радио Равел, каде што зборуваме за блоговите, блогирањето и кајмак.от. За жал го имам само овој дел и тоа благодарение на Рибаро. Според мене, секое појавување на блогерите во медиум кој не е Интернет, е позитивно.:)

станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите