Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Форумски Идиоти

пријавена од Бунка пред 1 година, 11 месеци. (ogisinko.blog.com.mk)

Оги Синко им пиша писмо... Се собрале “интелектуалци“ на форум, на чело со Бучковски, Ордановски, Чашуле... Се’ отпишани.

станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -2 гласови

  Аман оди лепи плакати

 • -2 гласови

  Кој е овој бе? Како изникнуваат, као тртки на г`з.
  А другите тртки, веднаш му притрчаа да кимаат со глава.
  Тртки. Не - шпртови.

 • +2 гласови

  ако очекуваш кој и да каже нешто сите да му климаат со глава, тогаш ти имаш проблем.
  а кој клима правилно, а кој не, ќе си покаже времето...
  а времето кога сите климаа глава на тито.џеј.би. да те потсетам дека помина.

 • -2 гласови

  Да, сега сите му климаат на Ен-Џи - Гуевски. Ебати тоа вмро-овците. Сељаци гладни за власт. (Од друга страна, ни другиве не се поарни).
  Plus ça change, plus c'est la même chose.
  Тито беше поарен од сите денешни политичари заедно.

 • -2 гласови

  Вакви пријави на страници се причина повеќе „Кајмакот“ да воведе опција за закопување.
  Го молам „претседателството“ да разгледа кога тоа може да го стори.
  Да не дозволиме да ни го киднапираат кајмакот неколку запалени национал-десничари, како што ги киднапираат сите нормални работи во Македонија.

 • +1 глас

  Ццццц...сигурен си дека нема тебе да те закопаат?
  Типично удбашко-комунистичко кажано срање кое се карактеризира со неиздржани етикетирања секогаш кога тоа не е во согласност со неговата идеологија...идеологија која вели: уби ги останатите тие се стоки затоа што не ми веруваат мене, на надчовекот, на брат ми.

  Демагозите се во изумирање, и левораките и деснораките...скоро и да ви е исполнета желбата за закопување, закопани до челото...уште само два-три сантима...патетикус...

 • +1 глас

  Ви се молам
  Кога некој “интелектуалец“ ме плаши со вракаље во средниот век, е во ред.
  Кога јас ке го наречам Лејка, не е во ред.
  Ма лејки лејкосани се и тоа од оние што пропуштаат вода. За ништо употребливи.

 • +1 глас

  Тито бил психопат и швалериште. Еден Игор Шема е поарен од Тито!
  А Груевски, Љубчо и Бранко за Тито се Свети Цар Николај Романов!