Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Face 2 Face - дебата на тема мк блогосфера

пријавена од Arwena пред 2 години, 1 месец. (newmedia.org.mk)

Повод: емисијата Без пардон на МТВ - Место на случување: НВО Инфоцентар - Време: Петок, 15 Февруари 18 часот - Учесници: Секој кој може и сака да дојде, а се разбира е спремен конструктивно да го искаже својот став. Пријавувањето е со коментар на страницата на сајтот.

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите