Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Е све више!

пријавена од Spartak пред 1 година, 5 месеци. (vbb.blog.com.mk)

ВББ испровоциран од невистината реклама на една туристичка агенција на свој начин ни одржува едно интересно геогравско - историско предавање.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Пардон, геограФско-историско предавање.

 • +1 глас

  Сигурен сум дека агенцијата немала „иредентистичка“ намера, туку само сакала да им пружи на туристите додатна можност да се запознаат со едно импресивно место какво што е Метеори.

  И сигурен сум дека нивните водичи го кажуваат овој „дисклејмер“ на секоја нова тура посетители. :)

 • +1 глас

  Знам дека мразите долги постови ама ВББ е таков. Кога пишува, оди во детали а коа му е досадно ќе напише само: И шо сеа? :)