Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Да им го признаеме Косово

пријавена од fidanovska пред 2 години, 4 месеци. (moetomaalo.blogspot.com)

Лично, сум за независно Косово. Но, добро би било кога сите ние би се кренале против србите и да ги гибнеме каде што најмногу ги боли во моментот. Мајка им ја бараа на детски евросонг да не нарекуваат FYROM?

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +4 гласови

  Сеуште се во употреба некои термини како наш филм,наше море,наш глумец...,а впрочем „наше“ се однесува на српски,хрватски...Ужасно ме нервира ова,особено поради хипокритијата на „нашите“ која е јасно воочлива во прашањето за НАТО,името,црквата...Некој или не ги гледа или само мижи пред овие работи.

 • +1 глас

  ги гледаат... ама ај пуста “традиција“ да го сакаме и да ќутиме пред се што е "наше"

 • +1 глас

  колку се изнервирав на едно полувреме од лига на шампиони, една лигава шмизла ни предлагаше типови за кладење. играле болтон и ѕвезда, па таа навивала за НАШИТЕ... се потресов кога ја слушнав. да ја сретнам по улица да и дадам еден НАШ шут!!!

 • +1 глас

  Кој како си го чуствува тоа „наше“ така и си збори... што е тука проблемот?

  Или да кажам поинаку, ај дефинирајте ми точно, научно како се утврдува што е „наше“ а што не е.