Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Blogger (на гугл) е всушност убава блог платформа

пријавена од ivica пред 6 месеци, 2 седмици. (blog.designova.info)

На почетоците уште кога не знаев што е тоа блог го открив blogger, тогаш ни од блогерај не знаеја што е тоа блог, ниту на нашите простори поимот блог беше What? (со чесни исклучоци), тогаш blogger беше доста прост и едноставен и со многу помали функции од сега, а богами и не беше user friendly...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.