Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Блогерите не шират национал шовинизам!

пријавена од Lavot пред 1 година, 4 месеци. (www.taratur.com)

Здружението на блогери на Македонија реагираше на зачестените написи во медиумите во кои се генерализираат македонските блогови и форуми како дувло на национал-шовинизам.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -2 гласови

  Aпсолутно. Блоговите и форумите се одраз на тоа што се случува во општеството, место каде се коментираат постапките на политичарите.

  Што правиме со оние новинари и политичари кои шират дефетизам, предавнички ставови и слично? За нив, секој став кој застапува одбрана на националните интереси искажан на интернет претставува национал-шовинизам изгледа. Ако некој си ја сака сопствената земја - наречи го шовинист.

  Башка, ги боли што повеќе се читани обичните граѓани, отколку нивните статии по пропаднати весничиња кои се делат гага.

 • +2 гласови

  море не да шират, в синуси маваат.

 • +2 гласови

  Глупо генерализирање ова со блогерите, ко некој да рече "Новинарите шират предавничка пропаганда".

  Ги има секакви, и блогери, и новинари.

 • +1 глас

  Кое здружение се оградува од национал-шовинизам?