Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

1.1.0.3.6.

пријавена од chale пред 1 година, 2 месеци. (chale.blog.com.mk)

не само ради бојата, целата позиционираност игра улога тука...и почнуваш да се шириш и дуеш како рибана у Шарк Тејл...кен ју фајнд ми а спејс, фајнд ми а спејс...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  WTF?

 • +1 глас

  Маки, добредојде во бескрајно замрсениот лавиринт на Чале.
  И како го читам, се` повеќе го ценам - би сакал да се ослободам од оваа машина за мелење (души и тела) во која сум упаднат. Сите да се ослободиме...
  .
  (Ете, тоа ќе ти го направи читањето на Чале, ќе те натера да размислиш)
  :)