Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи во категорија

Гласајте за штотуку објавените страници од оваа категорија и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.



Топ 10 седмицава

  сите топ листи...

  Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

  Ова е листа на статиите кои штотуку станале популарни благодарение на вашите гласови. Можете да гласате за статиите кои Ви се интересни. Се разбира гласајте и за свежите статии и помогнете да станат популарни.

  Скопско и се е можно

  пријавена од chombium популарна пред 2 години, 7 месеци. (www.elfasko.org.mk)

  Наградната игра "Светот виа Скопско". За малку па валиден код...

  4 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

  На мечкар мечкови кожи

  пријавена од pero популарна пред 2 години, 10 месеци. (marketthink.blogspot.com)

  Тато, тато продадех деклата. Охо-хо парички.

  1 коментар | проблем? | категорија: Бизнис

  Банер: Нов Производ

  пријавена од dasaf популарна пред 2 години, 10 месеци. (marketthink.blogspot.com)

  90% од производите имаат ознака Ново! А што е ново?!?

  1 коментар | проблем? | категорија: Бизнис

  Владата забрани тргување со старо железо

  пријавена од глиша популарна пред 2 години, 10 месеци. (www.makfax.com.mk)

  Владата на вчерашната седница донела забрана за откуп, внатрешен промет и извоз на отпадоци и остатоци од метали, железо и челик, алуминиум, бакар, олово, цинк и калај. WTF!? :)

  4 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

  Немањето деловна култура кај .мк фирмите за контакт преку интернет

  пријавена од глиша популарна пред 2 години, 11 месеци. (jakov.blog.com.mk)

  Анализа и искуствата од обидите да се контактира со македонските фирми преку е-пошта/контакт формите кои ги оставаат на нивните сајтови.

  0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

  Бизнис совет: Подготви се да продаваш онлајн

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.seebiz.net.mk)

  Мал генерички осврт да одредиш дали производот или услугата кои ги нудиш се кандидати за продавање преку интернет.

  0 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

  Глупи онлајн идеи од кои заработиле милиони

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.tochka.com.mk)

  Резензија на 10-те најглупи онлајн бизнис потфати кои сепак за дивно чудо напраиле огромен профит.

  2 коментари | проблем? | категорија: Бизнис