Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Зборови Хостинг

пријавена од zborovi пред 2 години, 1 месец. (zborovi.info)

15000 MB простор, 300 GB сообраќај, хостирање на три домени, 20 MySQL бази за само 47,4 $ годишно. Ново: За плаќање преку MoneyBookers.com користете ја е-поштата: sales@zborovi.info Најави: Од утре стартува систем за Помош и Подршка на корисници со тикети и систем за ОнЛајн помош.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.