Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Урнек за писмо - одговор на спам

пријавена од strumjan пред 2 години, 2 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Следниот текст може да ви послужи како основа за ваши писма со кои им одговарате на спамери кои ви рекламираат производи и услуги кои не сте ги побарале. Или, како да ги убедите дека треба да ја заборават вашата адреса и да не ви досаѓаат.

станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  И потврдете им дека си го читате мејлот. :)

 • +4 гласови

  Јас имам по убер варијанта од ваквите писма. Може сега слободно да ме отерате у минус 3. :)

 • +1 глас

  Глиша, ова е за македонски компании. Во случајов, мислам дека вреди да излезеш над површината, ако тоа значи да им закачиш торпедо во смрдените спамерски мозоци.

 • +1 глас

  Има некои нови се викаат АКА, фирма за СПАМ се, имаат остаено телефон, адреса све... за тужба да им стегнеш таман.

 • +1 глас

  Report spam е поефикасен. Ако сите го практицираат брзо ќе влезат во спем блеклисти и ќе мора да менуваат домени, ип броеви да може било која порака да стигне до целта. Инаку риспект за мејлот, ама според мене е прекултурен :))

 • +3 гласови

  и пре долг за спамерите да имаат време да го читаат.
  иако според мене шифт-дилит на мејлот е најбрза анти спам варијанта.
  и само уште една шега: пред некој ден колегата ми вика, „да не ти треба вијагра, ефтино ми ја нудат“...