Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Странски инвестиции: помеѓу желбите и реалноста

пријавена од jpetrov пред 1 година, 3 месеци. (www.a1.com.mk)

Сите најавени инвестиции се одлагаат на (не)определено време. Некои заради светската криза, но повеќето заради тоа што она што го пишува на investinmacedonia.com е чиста лага.

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    Ех, сеа и ти...
    Па од владата велат дека се` е во ред. Њама проблеми, no problems, keine problem, ќе ги добијат следните избори.

    А економијата? Некои луѓе едноставно не можеш да ги задоволиш. Само мрчат нешто.
    Сега ќе видите во новите реклами за оптимизам, колку оптимисти сме.