Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Скопско и се е можно

пријавена од chombium пред 2 години, 7 месеци. (www.elfasko.org.mk)

Наградната игра "Светот виа Скопско". За малку па валиден код...

станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  А бе не е тој бројот :)))
  Овој е бројот на капачето.
  Има уште еден напишан со црно и е малку потешко воочлив. И ние ја направивме истата утка еднаш ;)

 • +1 глас

  А така ли е? :)))
  Да не е под пластичето кодот?
  !@##$%$@#$#@*

 • +1 глас

  Пластичето? Ова некој нов збор? :)
  Се гледа и тој број но нешто е поситен. Затоа и имаат нагласено 6 цифри, за да не го пишуваш тој другиот. Во него очигледно има буква, а по број не се ни 6 карактери :)

 • +1 глас

  - Јас имам незгоден карактер и мрчам. ;)

  - Под капачето на скопско има 6 ЗНАЦИ.