Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Скопје меѓу најскапите места за паркирање во светот

пријавена од dekotalk пред 1 година, 4 месеци. (www.broker.com.mk)

Во Македонија многу нешта се поскапи во споредба со светот, ако се земе во предвид платата што ја примаме. Сметам дека покрај паркингот, ни јавниот превоз не е така ефтин.

станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Вчера дознав колку е цена на паркинг во Охрид,на местото на старата автобуска постојка, ПОВЛАСТЕНА цена за станари - 15.500 денари годишно, а 18.500 денари за останатите. Иначе во Скопје на паркингот кај Градска Болница е 3.500 денари годишно...Ах скопјаништана....

  • +1 глас

    Ама таму никој не купува стан за живеење - ги издаваат. Ако некој планира да живее таму и ако има кола, ќе си ја паркира на друго место.

    Инаку засега тој паркинг зјае празен, со просек 5 коли паркирани преку ден.