Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Маркетинг за секого

пријавена од starchild пред 6 месеци, 4 седмици. (ad.time.mk)

TIME.mk го пушти системот за автоматска продажба на рекламен простор. Воглавно постојат 2 типа на продажби: Со аукција (наддавање) и со купување на проценти од прикажувањата на одредена позиција. Повеќе детали овде: http://ad.time.mk/info/faq/

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.