Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

LinkedIn - Вашиот бизнис контакт

пријавена од Damjaan пред 1 година, 5 месеци. (it.com.mk)

LinkedIn е онлајн друштвена мрежа наменета за бизнис професионалци. Повеќе од 30 милиони луѓе ширум светот кои работат во повеќе од 150 разни индустрии активно го користат овој веб сајт за да остварат бизнис контакти, пријателства или пак за да се промовираат себе си и својот бизнис.

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    Хајфајф за бизнисмени :)

  • +3 гласови

    Навистина сериозна мрежа, цврсто ориентирана кон бизнисот. Тоа значи дека нема да добивате покани од пубертетлии или обожаватели на Тоше.
    Чист бизнис - и единствената мрежа која ја употребувам.

    Уште да може автоматски да ги синхронизира контактите од Thunderbird како што може со Outlook (кој не го користам)...