Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Кризата на Вол Стрит влијае на технологијата

пријавена од Damjaan пред 1 година, 6 месеци. (it.com.mk)

Влијанието на економската криза во САД врз технологијата.

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -3 гласови

  Me чуди како еднаш беа потребни 9 гласа статија да постане популарна, па 10, па сега очигледно и со 11 не е... Барем некое известување?

 • +1 глас

  Логично е да не биде фиксна бројката, нели?
  Сигурен сум дека не е закуцана негде во код него иде според бројот на гласови на (веќе) популарните статии.

 • +1 глас

  И јас барам известување зашто на дамјан статиите не се популарни одма ?????

 • +1 глас

  И јас сум приметил слични недоследности. Некои статии стануваат популарни со 11, а некои со 12 гласа. Глиша?

 • +1 глас

  Колку ми е драга само онаа поговорката: Доколку немаш што паметно да кажеш, молчи си.