Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Колку Facebook пријатели би избришале за еден сендвич?

пријавена од Damjaan пред 1 година, 2 месеци. (it.com.mk)

Ланецот на ресторани за брза храна Burger King помогнат од својата маркетинг агенција пред само две недели создаде Facebook апликација која бара од корисниците да избришат 10 од своите виртуелни пријатели, со што ќе добијат бесплатен сендвич, популарниот Whopper на Burger King. Најоргинална кампања!

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Една од најоргиналните маркетинг кампањи кои ги имам видено до сега!

 • +1 глас

  +1! Закон! Ова ќе доведе до додатно натрпување на непознати во листите на пријатели. Луѓе кои потоа на драго срце ќе бидат избришани за еден сендвич.

 • -2 гласови

  Пред три и кусур години American Bank даваше 50 $ ако имаш сметка и воедно доведеш другар да отвори сметка во таа банка.

 • -2 гласови

  нема никаква поврзаност муабетов... инаку навистина генијално, но што може друго да се очекува од Криспин - една од најиновативните агенции во светот. Уште еден доказ дека креативноста не може да се индустријализира, Бургер Кинг ги промени сите големи пред да им даде на овие шанса. Нивниот ангажман се учи по маркетинг во сите западни факултети.

 • -2 гласови

  Има има...Поентата со примерот што го дадов ми беше дека топлата вода не ја измислија овие. Има вакви еден куп идеи на запад. Добра им е идеја нема што ама па ти ги отепа од фалење