Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Кај се парите

пријавена од pero пред 2 години, 4 месеци. (kreteni.blog.com.mk)

Случајно налетав на овој прекрасен блог :) Оннет ми зедоа еден куп пари по технички поддршки, а не ми се ни јавија.

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Јас не сум корисник на ОнНет интернет. Ама зашто сите мрчат дека неможе да се добие на 309999? Јас имав проблем со еден домејн и трипати свртив трипати добив...тоа што не ми помогнаа и што мораше лично да оди човек во ОнНет е кретенски но барем дигаат слушалка

 • +1 глас

  И јас сум добил, али чекав 17мин. првиот пат, 10мин. вториот пат. И двата пати изгубив желба да го решам проблемот ама чекав за да се карам.

 • +1 глас

  Глиша, сакаш верувај сакаш не! Барем тој ринг тонот од Чарли Чаплин да ми го пуштеа :)

 • +1 глас

  На времето во Телеком имаше можност да се прекине постоечки разговор и да му се ѕвони на некого, како со сила. Тоа не беше комерцијална опција, но барем техничка можност постоеше. Глиша, да не имаш некаква приоритетна линија со Он.нет или нешто од тие марифети за кои пишував погоре?

 • +1 глас

  309999. Правев муабет со некој Игор, Аднан и некоја типка. Со секој морав да ја повторувам истата приказна. Двајца од нив ми рекоа дека колегата што работи со мејловите ќе ми се јави, а едниот ми рече факс да пратам со тоа што сакам.

 • -1 глас

  стварно ПРЕКРАСЕН БЛОГ! кајмак над кајмаците.

 • +3 гласови

  Трендо, блогот не е прекрасен, пораката е битна. И јас ја поддржувам.

 • +1 глас

  Не е тоа стварно трендо, некој си игра мајтап :)

 • -1 глас

  што ќе ви е брз и ефикасен интернет? не берете гајле чика трендо ќе ви пушти клипче.