Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ја оплеска!

пријавена од sead93 пред 1 година, 1 месец. (kanalizacija.blogspot.com)

Ја оплескав! Вака, во стилот на американскиот претседател Барак Обама, министерот Трајко Славески треба да го признае поразот во првата битка со бруто-платите.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Важно Чак Норис си зема на време плата :)

 • +3 гласови

  Текст кој е многу на место! +1

 • +1 глас

  Не се сите што чекаа до последен момент „мрзливи бизнисмени“, како што вели авторот.
  Последните упатства, објаснувања на упатствата и објаснувања на објаснувањата дојдоа дури во понеделникот, на претпоследниот ден.
  За големите компании кои мораат да користат софтвер за пресметка и кои имаат комплицирани пресметки тоа значеше дека нема доволно време да се тестира и да се применат измените на измените на измените. Целоноќна работа и едвам стигнавме - 18 компании кои во ист момент требаа да завршат со пресметките.
  Катастрофа за која Славески треба веднаш да поднесе оставка.

 • +1 глас

  Деца прогресот бара жртви, нели ви рекоа веќе грујо и компанија.