Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Фејсбук ги има правата над вашите содржини, засекогаш!

пријавена од razvigor пред 1 година, 1 месец. (it.com.mk)

Условите на користење на Facebook се изменети. Сега се што ќе закачите и објавите може да биде искористено од страна на компанијата не само додека сте член, туку и по вашето откажување на корисничкиот профил.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Во начело, навистина лоши услови за користење.
  Од друга страна, не е дека баш запнав на Фејсбук да ги објавам моите Собрани дела во 20 томови. (впрочем, немам ни account таму).
  Но, не верувам и дека сликите од последната пијанка, свадба или од плажа на тие што ги поставуваат таму имаат некаква уметничка вредност.

  Сеуште тврдам дека Фејсбук и сличните „друштвени“ матракуки се тотално губење на време.

 • +2 гласови

  Текстот е надополнет денеска со детали за постот на Зукерберг.

 • +1 глас

  јас го откажав фејсбук пред 3 месеци, и уште сум индексиран како негов корисник на Гугл. http://www.google.com/search?q=aleksanda...

 • +1 глас

  Over the past few days, we have received a lot of feedback about the new terms we posted two weeks ago. Because of this response, we have decided to return to our previous Terms of Use while we resolve the issues that people have raised. For more information, visit the Facebook Blog.

  If you want to share your thoughts on what should be in the new terms, check out our group Facebook Bill of Rights and Responsibilities.

 • +1 глас

  сега сакав ова да го ставам...
  http://blog.facebook.com/