Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Дебата: Интернет апликации

пријавена од dasaf пред 1 година, 3 месеци. (newmedia.org.mk)

Аудио, видео и презентации од одржаната дебата. (Незнам дали да го ставам во категорија Технологија или во Бизнис) :)

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Да, беше интересно, во преполна сала.
  Кој би рекол дека толку гикови во Македонија се интересираат за интернет апликации!

  Тоа што недостасува е дебата за *интранет* апликации со веб-технологија. Да се избега од fat клиентите!

 • +1 глас

  е кој ќе наплаќа после лиценци :)

 • +1 глас

  Кај мене е open source!