Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Барање до Комисијата за заштита на конкуренцијата против Телеком

пријавена од vordan пред 1 година, 9 месеци. (www.ikt.com.mk)

Барањето е доставено од страна на ИКТ комората заради флагрантното кршење на законот од страна на Телеком и огромниот обем на нелојална конкуренција кон домашните ИТ компании. На сајтот го има и интегралниот текст (PDF), како и пропратното писмо.

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите