Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Банките го кочат купувањето преку интернет

пријавена од jpetrov пред 2 години. (www.a1.com.mk)

„Освен една банка, ниедна банка досега нема можност за електронска трансакција преку интернет, за купување. И тоа господинот убаво кажа дека банките не можат да се усогласат со кој процент ќе работат, кои се нивните услуги што ги нудат до граѓаните, зошто тоа го прават е навистина нејасно“

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Бизнис

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите